Kontakt

Öppettider

Boka online - öppet dygnet runt!

Övriga frågor via e-post / telefon

info@valbefinnandet.com

0722-22 40 11

Öppettider behandling

Mån - Fre 10:00-20:30

Lör           10:15-18:30

Sön          10:15-17:30


Öppettider relax Aqua Vitalis

Mån - Fre 12:00-21:00

Lör           10:00-14:00 o 15:00-19:00

Sön          10:00-18:00

Åldersgräns: Välbefinnandet och Aqua Vitalis har 18-årsgräns. Söndag från 12 år i myndig persons sällskap.

Pris: Relaxentré som bokas i samband med behandling 190 kr (ord. pris 250 kr).

Tjejtisdag 1:a tisdagen i månaden erbjuder vi behandling och relax för damer (män är välkomna på behandling fram till kl 12:00).


Att tänka på

  • Betalning sker i receptionen innan behandling, ta din kölapp från "Förbokat".
  • Behandling rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller solsvedd hud.
  • Tänk på att inte dricka alkohol i samband med din behandling.
  • Vi masserar inte gravida före 12 v. Efter det är du välkommen på Gravidmassage. Andra rekommendationer för gravida är Fotvård eller Ansiktsbehandling.
  • Alla priser på behandling är inklusive 25 % moms.

Avbokning

Om du får förhinder vill vi att du meddelar oss i så god tid som möjligt. Tider avbokas via avbokningslänken du erhållit i ditt bekräftelse-sms/mail. Av- och ombokning senast 24h före bokad tid, i annat fall debiteras hela beloppet. 24h gäller även vid sjukdom. Du kan även hitta en ersättare till din tid. Tänk på att andra gärna vill ha din tid. Det är inte godkänt att avboka via Arena Skövde eller Skövde kommuns kontaktcenter, ej heller via mobilsvar utan att du fått bekräftelse på mottagen avbokning.Jobba hos oss

Är du intresserad av att vara en i vårt team och är hud- fot eller massage- och spa-terapeut? Skicka ditt CV och personliga brev med foto till oss. Du kan söka anställning eller arbeta som inhyrd. Oavsett om vi söker eller ej just nu får du gärna höra av dig - vi sparar din ansökan till rätt tillfälle!

Tel: 0722-22 40 11

E-post: info@valbefinnandet.com


Personal sökes! Nu söker vi massörer. Vänta ej med din ansökan - ring oss idag så berättar vi mer!


Hitta hit


Samarbetspartners


Säker hudterapeut, SHR och CIDESCO 

– Visste du att vem som helst i Sverige kan arbeta som hudterapeut? Vårt emblem är din trygghet – välj en hudterapeut som är medlem i SHR och kan visa upp detta emblem. På Välbefinnandet Massage och Hudvård är alla hudterapeuter auktoriserade med CIDESCO-diplom. Alla massörer och spaterapeuter är diplomerade. Vi är medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring. 

Säker hudterapeut. Förutom att du vet att du går till en auktoriserad hudterapeut med godkänd yrkesutbildning så omfattas du dessutom av behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada under eller till följd av en behandling. SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Alla medlemmar arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Du som kund kan därför känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i SHR. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO. CIDESCO utfärdar internationella examineringar och har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher.


Välbefinnandet Massage & Hudvård

Besöksadress:

Egnells väg 1, 541 41 Skövde (Arena Skövde)

0722-22 40 11

info@valbefinnandet.com

© Välbefinnandet Massage och Hudvård i Skövde AB 2020