Spabehandling

Väck dina sinnen med en rengörande, väldoftande och vitaliserande kroppspeeling som gör hela dig mjuk och len. Till inpackning använder vi svenska ekologiska aromaoljor.

Spa Lyx - 120 min 1395 kr

En upplevelse utöver det vanliga som bjuder på skön saltpeeling och varm aromainpackning. Efter en ansiktskur med rengöring, peeling och massage följer en lyxig aromamassage för hela kroppen.


Anti-cellulit - 75 min 875 kr (UTGÅR tillsvidare)

Effektfull behandling med torrborstning och cellulitmassage för fastare kroppssiluett, ökad cirkulation och förbättrad utrensning. Med slimmande serum och uppljusande crème för lyster och spänst!


Duobehandling - 60 min 575 kr / person

Njut av en spakur tillsammans! Skön ansiktskur och aromainpackning för kroppen. En terapeut tar hand om er växelvis. (Bokas på telefon för fler lediga tider).


Energigivande Peeling - 60 min 745 kr

Energigivande och renande saltpeeling med efterföljande kroppsspray som återfuktar och gör huden len. Inkluderar ansiktsrengöring, värmande fotinpackning och fotmassage.


Lugn & Ro - 45 min 645 kr

Andas in doften av lavendel och känn lugnet. Hårbotten och nacke masseras. Med varm lavendelhandduk och olja rengörs och masseras händer och underarmar. Cirkulationsökande skrubb och massage för fötter och underben.


© Välbefinnandet Massage och Hudvård i Skövde AB 2020